Eugen Botoš Finally feat. Pete Ray Biggin from Level 42

Dĺžka: minút

Pete Ray Biggin - bubeník, ktorý spolupracoval s menami ako Chaka Khan, Robbie Williams, Amy Winehouse, Incognito, Whitney Houston, Mark Ronson a aktuálne pôsobí v kapele Level 42, a to od roku 2010 bude aj na novom Eugen Botos Finally, ako hosťujúci bubeník.

Eugen Botos Finally

Finally je slovenská jazz-pop-funková kapela, ktorá vznikla v roku 2008. Založili ju Eugen Botoš (klávesák, líder a skladateľ), Robert Vizvári (basgitarista). Žáner ich hudby by sa dal charakterizovať ako štýl formácie Chick Corea Electric Band, alebo Marka Kinga - Level 42, ovplyvnený smooth jazzom, hip hopom, moderným jazzom, funky aj etnom. Finally a ich hudba, je celosvetovo považovaná za novú, sviežu a inovatívnu energiu v tomto žánri.

Kapela Finally má na konte 2 albumy, kde druhý album Final Definition vyšiel v prestížnom vydavateľstve P- Vine. Na albume účinkujú mená ako Brian McKnight, Dionne Warwick, Dave Weckl

Earth Wind & Fire, Marcus Miller, Victor Wooten, Jeff Lorber a iní.

Pete Ray Biggin

Bubeník, ktorý spolupracoval s menami ako Chaka Khan, Robbie Williams, Amy Winehouse, Incognito, Whitney Houston, Mark Ronson, momentálne pôsobí v kapele Level 42, a to od roku 2010.

Pete Ray Biggin bude aj na novom Eugen Botos Finally, ako hosťujúci bubeník. Predstavia tvorbu kapely Finally, taktiež aj skladby od kapely P.B. Underground.

Zostava: Pete Ray Biggin - bicie

Eugen Botos - klávesy

Robert Vizvari – basgitara

Mário Gapa Garbera - saxophone

Martin Klempár - spev

Program: Hity kapely Level 42, PB underground a Eugena Botoša / Finally

Trailery

Fotogaléria

Nájdi svoj film